Friskvård & Rehab 

Kristianstad

 

 

 

 

  

 

 

Mät från skuldra till svansrot för storlek.

Storlekar/pris:

25, 27, 30, 33 ord pris 945:-
35, 40 ord pris 995:-
45 ord pris 1045:-
50, 55 ord pris 1145:-
60 ord pris 1245:-
65 ord pris 1295:-
70 ord pris 1395:-

 

Finns flera olika stl att prova här hos T4D.

 

 

ECO-CERTIFIERAD ULL
Plagget är tillverkat av två lager eco-certifierat ulltyg, stickat i Sverige. Yttre lagret består av en exklusiv, filtad varm, ullvara som håller passformen och ger en tålig ”finish”. Till foder har vi valt en följsam, mycket skön ullinterlock. Samspelet mellan de två tygerna ger ett mycket behagligt, tåligt och värmande plagg i ren ull som är naturligt fukttransporterande och isolerar även om det blir blött. Ull är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plagget mellan användningarna

 

SKRÄDDARSYTT FÖR PERFEKT PASSFORM
Vi strävar mot den perfekta rörelsevidden. Täcket är designat av människor med gedigen textil kunskap och hundexperter inom friskvård och hundsport på mästerskapsnivå. Hunden behöver ha möjligheten att röra sig fritt före, mellan och efter träning, samtidigt som det är viktigt att den håller sig varm. Täcket är konstruerat så att det är enkelt att ta av och på utan att dra i hundens ben. Det går vid behov stänga täcket baktill med hjälp av en förslutning under svansen.

 

 HANDGJORDA I SVERIGE
Alla våra produkter är utvecklade och tillverkade i Borås. Vi är mycket stolta över att kunna arbeta med duktiga hantverkare. Vi tror att de bästa produkterna tillverkas i nära samarbete mellan utveckling och produktion och av människor som finner glädje i sitt yrke.